Ljubiteljica sam oženjenih muškarca, volim zabranjeno voće, takva sam oduvijek

Takva sam oduvijek, uvijek sam voljela imati ono što mi nije bilo dozvoljeno i što je bio zabranjeno. Tada me baš udari neki adrenalin i ja to moram probati i uzeti samo u inat jer znam da to mogu. Ne stavljam se inače prepreke u životu i ne smatram da toga ima što ja ne mogu. Kad zapnem ne puštam dok to ne dobijem i ne bude moje.
Oženjeni su nekako više osjećajniji i zreliji, i onaj adrenalin koji nas puca kada smo u tajnosti je super. Sve to ima ne kakvo dodatno uzbuđenje. Do sada me nije niti jedan odbio i sa svakim sam imala sreće, nijedan mi nije bio loš u krevetu. Diskretna sam do sada kojeg sam god imala i dalje su sa svojim ženama već godinama i niti jednog nikada nisam odala niti bih.
Nemam razloga da im stvaram nevolje ako su bili dobri prema meni. Ja sam takva uvijek vraćam dobrim za dobro i nije mi problem. Atraktivna sam plavuša i svuda me ima. Ne volim veze niti biti u njima, striktno tražim avanturu za jednu noć ili možda koju više ako nam se svidi. Neka ne pada na pamet neko zaljubljivanje i te fore, jer ću prekinuti u startu jer realno da ste dobri muževi ne bi vam žena tražila drugog ili obrnuto.
Ako ima koji dobrovoljac da je zainteresiran za lijepu plavušu i dobru avanturu neka mi se javi. I da troškove večere ili izlaska dijelimo po pola da se odmah zna da ne bi bilo nismo znali. Mislim da je tako najbolje i fer je svakako.

3,704

Leave a Reply