ŠIŠAO JE DEČAKA, PA MU JE SLUČAJNO! Nastala je opšta panika, ali onda je otkrivena PRAVA ISTINA!

Džud Sanicandro, vlasnik brijačnice u gradu Nejpls na Floridi, koristio je gumeno uho i lažnu krv kako bi dečak Vito DiPalma poverovao u to da mu je odrezao uho.

Mnogima se nije svidela ova brijačeva šala, ali on je objasnio da je to učinio kao ‘osvetu’ dečaku koji mu je prvi već napravio podvalu.

Dečak mu je jedna od najdražih mušterija tako da često jedan drugom podvaljuju. A Sannicandro je brijač porodice DiPalma već deset godina.

Sve je počelo jednog dana kada je Vito svom omiljenom frizeru na blagajnu stavio mrtvog žohara. Brijač se tada zaista jako uplašio.

Totalno sam se uspaničio. Najviše zbog toga što sam dan pre toga našao pravog žohara u kupatilu. Rekao sam mu da je ovim ‘započeo rat’, a on mi je odgovorio da se ne boji i da je prevelik da bi plakao – ispričao je Sannicandro koji je tada počeo smišljati podvalu svih podvala za dečaka. Ali, pre nego što ju je ostvario, pitao je za dopuštenje Vitine roditelje.

I tako, dok je kao i obično šišao ovog 10-godišnjaka i s mašinicom mu prolazio po glavi.

– O, sra… Ne miči se – rekao je u jednom trenutku. Vito ga je upitao: ‘Krvarim li?’

Brijač je uzeo papirnate maramice i stisnuo mu ih uz uho. U njima je bila vrećica sa lažnom krvlju koja se počela slivati niz dečakovo lice.

– O, ne. Mama! – povikao je Vito, a brijač ga je zamolio: ‘Šššš, nemoj joj reći. Mislim da si ok, samo ćemo malo stisnuti uho.’

Ali, kako je jače pritiskao uho, tako je i sve više lažne krvi isticalo. Vitu je sad već hvatala panika.

– O moj Bože. Mislim da moramo zvati Hitnu pomoć – rekao je Sanicandro i okrenuo dečaka prema ogledalu da vidi što se događa.

– Da, da, da. Molim te zovi moju mamu – panično je rekao dečak.

Sanicandro je u tom trenutku poviknuo: ‘O moj Bože!’, i na tlo je palo uho.

– Je li to moje uho? Ne, ne, ne! – vikao je Vito i zvao mamu da dođe.

Mama se suzdržavala da ne pukne od smeha kad je ušla u prostoriju.

– Nije smešno! – viknuo je dečak pokušavajući duboko i smireno disati.

– Pa imamo još jedno uho. U čemu je problem? – šalio se brijač, okrenuo se prema Viti i pitao ga: ‘Hej, sećaš li se one podvale kad si mi rekao da te ništa ne može rasplakati?’

Vito je odgovorio da se seća, a Sannicandro mu je onda sklonio ruke sa uha i rekao: ‘Sve je u redu’.

Vito je bio oduševljen time što i dalje ima dva uha.

– Nisam plakao – rekao je majci i brijaču, ali mama ga je brzo ‘poklopila’:

‘Plakao si, plakao’.

Snimak ove podvale na internetu je postao veliki hit. Pregledan je više od 700 hiljada puta. Brijač kaže kako ga ne uznemiravaju kritike.

– Ovome ne bih izložio nikoga osim Vitu.

On je jedinstvena stara duša, a ja ga šišam otkad se rodio, objasnio je kritičarima te dodao kako je siguran da Vito već sad planira kako će mu se osvetiti.

IZVOR: (Espreso.rs / 24 sata hr.)

5,963

Leave a Reply