Zavirite u vikendicu Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića!

Glumački par Sloboda i Vojin Ćetković pre nekoliko godina sagradili su kuću u Čortanovcima, u selu nadomak Inđije, kako bi svojim mezimicama Mili i Veri obezbedili zdravo odrastanje.

Priroda, čist vazduh i divan pogled uticali su da baš na ovom mestu slavni par izgradi vikendicu. Vojin je svojevremeo ispričao kako je došao na ideju da izgradi kuću baš u Čortanovcima.


Foto: Printskrin/Instagram

“Moj drug ima vikendicu u Čortanovcima i često sam dolazio kod njega. Dovodio sam i decu, pa sam tako uz njega i sam došao na ideju da ovde sagradim kuću”, rekao je Vojin.


Foto: Printskrin/Instagram

“To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zato što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo”, rekao je Ćetković u jednoj emisiji i dodao:

“Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu”, ispirčao je srpski glumac.


Foto: Printskrin/Instagram

(Kurir)

4,176

Leave a Reply