Slobodna, zaposlena, živim sama ako si i ti sam potraži me, život je kratak….

Sama sam dugo već.
Ali ne želim više biti,i htjela bih naći nekog normalnog dečka za sebe koji će me voljeti kako treba.

Što mislim pod tim normalno objasniti ću da se neki ne uvrijedi, naime imam loša iskustva sa dečkima i takvi su za mene nenormalni.

Samo su gledali gdje će me i kako prevariti, iskorištavali su me zbog novca kojeg imam i zbog toga su bili sa mnom. Onda sam imala situaciju da bi bili sa mnom tu noć i kasnije se nikada više ne jave.

To su za mene neki nenormalni dečko koji se ne znaju ponašati prema curi, onako kako treba i kako one to zaslužuju od jednog dečka.

A pod normalno smatram dečka koji se zna ponašati prema curi kao da je njegovo najveće blago, koji zna voljeti sa srcem i dušom. I naravno koji zna cijeniti njen rad i sve što napraviti za njega. E takvoga bih ja voljela imati pored sebe.

Sigurna sam da ih ima samo na žalost nisu primjereni zbog konkurencije ovih što su nenormalni i bezobrazni. Vjerujem da ima njih dosta koji bih se voljeli iskazati jednoj curi ali na žalost nisu u mogućnosti zbog ovakvih.

Vjerujem da ću ovdje pronaći za sebe nekoga sa kime bih mogla biti sretna u vezu, a ako Bog da možda bi bilo i nešto više od same veze. Imam 30 godina i zovem se Nikolina, živim u Zagrebu od rođenja i sama sam u stanu.

Nisam ovisim o nikome i sve što imam stekla sam svojim rukama i rado bih imala dečka sa kojim bih sve svoje mogla podijeliti od srca. Ako ima neki slobodan i zainteresiran za mene neka mi se javi.

2,147

Leave a Reply